Ons verhaal – Ilona Jens

CREATIEF PRODUCENT
Advies, concept & creatie

 

Met mijn werk maak ik kinderen en jongeren zichtbaar!

 

Als creatief producent denk ik met jou of jullie mee hoe we onze doelgroep door muziek, kunst, techniek of bijvoorbeeld ontdekkend leren kunnen bereiken én raken. (En kunnen laten groeien en bloeien). Alles is mogelijk: dat kan door een boeiend programma zijn of een interactieve website, een speelse app, originele workshop of bruisend event. Of ….wie weet?

 

Al 25 jaar is de combinatie ‘kinderen & media’ de rode draad in mijn werkende leven. En daar krijg ik elke dag opnieuw enorm veel energie van. Ik vind het ontzettend belangrijk dat educatie voor álle kinderen toegankelijk moet zijn. Waar ook ter wereld. Daarom ondersteunen wij projecten voor kinderen in gebieden waar scholing niet vanzelfsprekend is. Zo heb ik onlangs samen met Ilse voor een goed doel een film over een vluchtelingenkamp in Libanon gemaakt en een indrukwekkend portret van Berbermeisjes in Marokko. Met deze films kunnen de initiatiefnemers op zoek naar extra sponsoring.

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk jongeren te inspireren om te groeien. Dat doe ik persoonlijk, als life & loopbaan coach. Daarnaast geef ik gastlessen op diverse HBO’s (Media & Communicatie)

 

Volgens de meeste collega’s en vrienden ben ik sociaal, nieuwsgierig, attent en kan ik me goed inleven in situaties of personen. Ik hou er van om te reizen, werelden te ontdekken en mensen te ontmoeten. In 2011 maakte ik met mijn gezin een lange reis door Australië, van Brisbane tot Darwin. Een enorme belevenis, ook toen bleek dat we in een 2-persoonstentje moesten slapen i.p.v. de bestelde 4-persoons. En toen onze jeep het midden in de bush op een ‘one way dirt road’ begaf vond ik het in down under wel even avontuurlijk genoeg. Het is net als een productie: ’t loopt nooit helemaal precies zoals je hebt gepland, maar als je vertrouwen hebt en flexibel bent komt alles goed! En wordt de band alleen maar hechter.

 

Samen koffie drinken en mooie plannen smeden (in een grote of kleine tent…)
Bel 06 53 24 00 56 of mail: ilona@jvtv.nl

Meer weten over mijn compagnon Ilse Vocking?