ONS VERHAAL

Hoe een reis ook een vertrekpunt kan zijn…

Het begon allemaal in 1997. Wij reisden door Azië en Zuid-Amerika. Met rugzak en camera, zonder mobiel of internet. In aftandse hostels, overvolle treinen en krakkemikkige vliegtuigen.

Soms dolgelukkig, soms doodziek, maar dat geweldige shot vanuit dat wankele bootje op het Titicacameer móesten we maken… En we dachten: als we onder deze barre omstandigheden kunnen samenwerken, kunnen we toch ook samen een bedrijf opzetten?

 

Ondernemen net als reizen
Zo ontstond Jens & Vocking Producties. Onze achternamen verenigd in een VOF, een zakelijk huwelijk :-). Inmiddels heten we JVtv Media en zijn we 21 jaar, 4 kantoorruimtes en vele producties verder. Ondernemen blijkt naast opdrachten binnenhalen en goed uitvoeren ook een soort reis. Een pad van persoonlijke ontwikkeling. Van hollen en stilstaan, van hoge toppen en diepe dalen. Het is de kunst om samen de verbinding te blijven houden, elkaar te horen en de ruimte te geven om te groeien.

 

Kan dat: solo en samen?
Ilse is ‘solo’ veel op pad als regisseur voor diverse omroepen en producenten.
Ilona ontwikkelt en produceert content, maar is ook veel met innovatie bezig. Zo geeft ze Toekomstlab op voortgezet onderwijs en organiseert ze kennis-workshops over o.a Apps & educatie of Virtual Reality.

We zijn nog steeds ‘getrouwd’. We inspireren elkaar, gaan nog altijd samen de wijde wereld in om te filmen. Prachtige producties realiseren voor onze opdrachtgevers blijft het hart van ons bedrijf. Daarnaast zijn wij in te zetten voor educatie-marketing, conceptontwikkeling en events. Samen met ons team van professionals realiseren we de mooiste projecten.
Onze gemene deler is na al die jaren nog steeds: content maken die raakt, die écht ergens over gaat, die je ergens mee naartoe neemt …

Hoe kunnen wij je helpen bij jouw uitdaging?
We praten er graag samen over verder met een goede kop koffie op onze bruisende locatie de Pionier in Utrecht. Bel of mail ons voor een afspraak!

Bekijk onze laatste projecten

Nieuwsgierig naar Ilse?
Nieuwsgierig naar Ilona?